Ez milyen jó ötlet!: Nem megszokott ajándékok keresztelőre

Nem megszokott ajándékok keresztelőreHa meghívást kaptok egy keresztelőre – akár keresztszülőként, akár vendégként – rögtön az első kérdés, hogy mit kellene venni a babának ajándékba. A leggyakrabban a szülők meg is mondják, hogy minek örülnének  – babakocsi, a keresztelőruha -, de ha nem, akkor nagy általánosságban az arany babafülbevaló, aranyékszer, díszdoboz, rózsafüzér, első fogtartó dobozka a biztosnak tűnő ajándékötletek. Vannak azonban kedves, esetleg hasznos 🙂 keresztelő ajándékok is, amelyek személyre szabhatóak és emlékezetesek maradnak. Itt van néhány ötlet:

 

 

1. Bőr babacipő, azonos mintájú rugdalózóval díszdobozban (Inch Blue)

Nem megszokott ajándékok keresztelőre

 

2. Nevezz el egy rózsát!(Find me a gift) Ez egy különleges ajándék szett, a csomagban található rózsaszirmok és magok mellett van egy regisztrációs kártya, amelynek segítségével be lehet jegyeztetni egy saját rózsanevet.

3. Személyre szabott mesekönyv. (Find me a gift) A mesekönyvben a főhős neve a megajándékozni kívánt baba neve lesz, fiúknak és lányoknak egyaránt van választható mese.

 

Magyarországon is kapható a személyre szabott mesekönyv a Meseveled webáruházban.

4. Névvel kirakott ezüst bébikarkötő (Etsy): Ki lehet választani, hogy milyen mintájú gyöngyökből készüljön és rajta legyen a baba neve is.

 

Ezüst medálok, fülbevalók gyerekeknek kaphatóak a magyar Panema webáruházban.

 

5. Étkészlet gyerekeknek. (Molmoni) Névre szóló, egyedi és praktikus ajándék is egyben a porcelán étkészlet.

Nem megszokott keresztelő ajándékokNem megszokott keresztelő ajándékok

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. […] Ez mégy egy gyakori kérdés, hogy mit vigyenek a meghívott vendégek ajándékba. A leggyakoribbak az ékszerek, díszdobozok az első kihullott fognak, ezüst vagy arany baba étkezőkészletek, fényképkeret, takaró, gravírozott tárgyak, rózsafüzér, de gyakori, hogy a keresztszülők veszik meg a keresztelőruhát is. Ha nincs ötletetek, egyeztessetek a szülőkkel, vagy nézzétek meg milyen egyedi ötletekkel lehet még kedveskedni. […]


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!